Nisse Larsson Ejnemyr

Hej jag heter Nisse, född Kroll, min mor heter Lilja och far Kalle. Namnet Nisse fick jag av min matte och husse när de köpte mig. Som liten valp var jag en riktig knubbis men med åren har jag vuxit till mig och blivit en stilig hund som går hem hos alla jag möter, särskilt för mitt piratöga. Mina största intressen är att jaga en tennisboll, som framförallt husse måste kasta, gillar även att springa i skogen och rulla i blåbärsriset. Är lydig och kan gå lös på tomten utom när grannens katt kommer för att retas, då får den fly upp i äppelträdet. Är även en finsmakare när det gäller mat, så det går inte att lura i mig vad som helst därför håller jag kroppen i trim med sund mat och mycket motion. Hälsningar Nisse. Född 2010-07-13.

Mamma
Pappa
Bror
Bror
Bror
Syster
Syster
Syster
Bror